Εισήγηση του Προέδρου Επιτροπής Οικονομικών ΟΤΑ Γιώργου Σπύρου στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, 10.10.24 (vid)

Cover Image for Εισήγηση του Προέδρου Επιτροπής Οικονομικών ΟΤΑ Γιώργου Σπύρου στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, 10.10.24 (vid)

➡️ Προετοιμάζοντας το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που θα διεξαχθεί από 6 έως 10 Νοεμβρίου, είχα την ευθύνη υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών των ΟΤΑ, να παρουσιάσω στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, τις θέσεις που επεξεργαστήκαμε.

➡️ Η εισήγηση έγινε ομόφωνα δεκτή, γεγονός που υποδηλώνει τη καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της επιτροπής, αλλά και των αυτοδιοικητικών της περιφέρειας που συνέβαλαν με προτάσεις.

Ολόκληρη η εισήγηση παρακάτω

collage

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cover Image for Κανονισμός λειτουργίας δημοτικής παράταξης “Άμεσα Νέο Ξεκίνημα”

Κανονισμός λειτουργίας δημοτικής παράταξης “Άμεσα Νέο Ξεκίνημα”

Άρθρο 1. Ποιοι είμαστε Η αυτοδιοικητική πρωτοβουλία δημοτών του Δήμου Χαλκιδέων με την επωνυμία «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» και η ιδρυτική αυτής διακ...

Διαβάστε περισσότερα
Cover Image for Άμεση συνολική επισκευαστική παρέμβαση απαιτείται στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας – Κρούουμε το καμπανάκι στη δημοτική αρχή (φωτογραφίες)

Άμεση συνολική επισκευαστική παρέμβαση απαιτείται στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας – Κρούουμε το καμπανάκι στη δημοτική αρχή (φωτογραφίες)

Το ΕΠΑΛ της Χαλκίδας είναι ένα τεχνικό σχολείο στο οποίο φοιτούν περίπου 1200 παιδιά και ενήλικες. ➡️ Ένα σχολείο στο οποίο γίνεται πάρα πολύ καλή ...

Διαβάστε περισσότερα