Επίσκεψη στο ΚΕΔΑΣΥ στη Νέα Αρτάκη

Cover Image for Επίσκεψη στο ΚΕΔΑΣΥ στη Νέα Αρτάκη

📍 Επισκεφτήκαμε το Κέντρο Διάγνωσης, Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) στη Νέα Αρτάκη, στο οποίο γίνεται υποδειγματική δουλειά με μεγάλη προστιθέμενη αξία για την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

➡️ Δεν είναι μόνο ο εντοπισμός των μαθησιακών δυσκολιών που γίνεται από διεπιστημονικές ομάδες και η αξιολόγηση των παιδιών που έχουν ανάγκη την ειδική αγωγή, αλλά και η εξατομίκευση εκπαιδευτικών μεθόδων και η υποστήριξη στο σχολείο, για μαθητές με ειδικές ανάγκες που φοιτούν σε μονάδες τυπικής αγωγής.

✅ Συγχαρητήρια στο προσωπικό του ΚΕΔΑΣΥ για τη ποιότητα της δουλειάς του και την αφοσίωση στο έργο του, καθώς και στο διευθυντή του Γιώργο Γκάρτζιο, για την έμπνευση και την άριστη οργάνωση που προσφέρει.

➡️ Κάποιες ελλείψεις σε χώρους εργασίας, με λίγη προσπάθεια και καλή θέληση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, στο οποίο ανήκει το κτίριο, μπορούν να καλυφθούν.

📌 Καθήκον της Πολιτείας είναι να στηρίζει….

collage

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cover Image for Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια λειτουργίας του ΤΕΕ, ο Γιώργος Σπύρου

Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια λειτουργίας του ΤΕΕ, ο Γιώργος Σπύρου

📍 Ο ρόλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου ως θεσμικού συντελεστή και τεχνικού συμβούλου της Ελληνικής Πολιτείας είναι ιδιαίτερα σημαντικός.Επίσης και γ...

Διαβάστε περισσότερα
Cover Image for Και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λαμψάκου κατά της ΜΕΑ στο τσιμεντάδικο

Και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λαμψάκου κατά της ΜΕΑ στο τσιμεντάδικο

Στο κοινοτικό συμβούλιο της Νέας Λαμψάκου ενημερώσαμε τους δημότες και τους συλλόγους της περιοχής για το σχέδιο εγκατάστασης Μονάδας Επεξεργασίας ...

Διαβάστε περισσότερα