ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Cover Image for ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η κατάσταση στον Θεσσαλικό κάμπο και η ανθρωπιστική καταστροφή που προκλήθηκε από τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις, γεγονός που επιβάλλει και την τροποποίηση του προεκλογικού μας προγράμματος.

Εστιάζουμε  τις δυνάμεις μας στην αρωγή των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες και συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς ενεργά.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, θα γίνει ο προγραμματισμένος αγιασμός του εκλογικού κέντρου της Χαλκίδας και ομιλία του επικεφαλής Γιώργου Σπύρου.

Δεν θα γίνει η προγραμματισμένη πανηγυρική ανακοίνωση και χαιρετισμός εκ μέρους των υποψήφιων Δημοτικών και Κοινοτικών μας Συμβούλων.

Καλούμε τους υποψήφιους και τους φίλους του συνδυασμού  «ΑΜΕΣΑ– Νέο Ξεκίνημα» να προσέλθουν στην εκδήλωσή μας, φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα μακράς διαρκείας, αλλά κυρίως είδη ρουχισμού, για να αποσταλούν στις περιοχές που έχουν πληγεί.

collage

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cover Image for Γ.Σπύρου “Ταφόπλακα για τον τόπο μας, η ιδιωτική ΜΕΑ ΧΥΤΥ στη Χαλκίδα, που ανακοίνωσε ο κ.Γραφάκος”

Γ.Σπύρου “Ταφόπλακα για τον τόπο μας, η ιδιωτική ΜΕΑ ΧΥΤΥ στη Χαλκίδα, που ανακοίνωσε ο κ.Γραφάκος”

Δεν ξέρω ποιοι αιφνιδιάστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, πάντως εμείς όχι.Ο Παναγιώτης Ταγκαλής, μέλος του διοικητικού συμβου...

Διαβάστε περισσότερα
Cover Image for Γιώργος Σπύρου: Η μελέτη ανάπλασης της Ελ.Βενιζέλου δεν έχει υπογραφή από αρχιτέκτονα

Γιώργος Σπύρου: Η μελέτη ανάπλασης της Ελ.Βενιζέλου δεν έχει υπογραφή από αρχιτέκτονα

Συνεδρίαση λογοδοσίας μέρος δεύτερο. Η ανάπλαση της Ελευθερίου Βενιζέλου. Η παρέμβαση του επικεφαλής της παράταξης “Άμεσα Νέο Ξεκίνημα”...

Διαβάστε περισσότερα