ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Cover Image for ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η κατάσταση στον Θεσσαλικό κάμπο και η ανθρωπιστική καταστροφή που προκλήθηκε από τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις, γεγονός που επιβάλλει και την τροποποίηση του προεκλογικού μας προγράμματος.

Εστιάζουμε  τις δυνάμεις μας στην αρωγή των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες και συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς ενεργά.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, θα γίνει ο προγραμματισμένος αγιασμός του εκλογικού κέντρου της Χαλκίδας και ομιλία του επικεφαλής Γιώργου Σπύρου.

Δεν θα γίνει η προγραμματισμένη πανηγυρική ανακοίνωση και χαιρετισμός εκ μέρους των υποψήφιων Δημοτικών και Κοινοτικών μας Συμβούλων.

Καλούμε τους υποψήφιους και τους φίλους του συνδυασμού  «ΑΜΕΣΑ– Νέο Ξεκίνημα» να προσέλθουν στην εκδήλωσή μας, φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα μακράς διαρκείας, αλλά κυρίως είδη ρουχισμού, για να αποσταλούν στις περιοχές που έχουν πληγεί.

collage

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cover Image for Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκίδας: Η απόλυτη Εγκατάλειψη

Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκίδας: Η απόλυτη Εγκατάλειψη

Γνώριζες ότι ο Δήμος Χαλκιδέων έχει μια από τις καλύτερες πίστες μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα? Μάλλον όχι, γιατί η απερχόμενη Δημοτική Αρχή...

Διαβάστε περισσότερα
Cover Image for Αλυκές Κοπανά: Ένας υγροβιότοπος ενώνει τη Χαλκίδα με το Λευκαντί

Αλυκές Κοπανά: Ένας υγροβιότοπος ενώνει τη Χαλκίδα με το Λευκαντί

Πώς θα σου φαινόταν ένας πεζόδρομος/ποδηλατόδρομος που θα ένωνε παραλιακά τη Χαλκίδα με το Λευκαντί? Σκεφτόμαστε διαφορετικά, μπορούμε καλύτερα! Έλ...

Διαβάστε περισσότερα