Η Αρτάκη έστειλε μήνυμα νίκης για τις 8 Οκτωβρίου

Cover Image for Η Αρτάκη έστειλε μήνυμα νίκης για τις 8 Οκτωβρίου

Ο ενθουσιασμός και η παρουσία όλων των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών Συμβούλων αλλά και φίλων της παράταξης «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στη Ν.Αρτάκη, είναι η επιβεβαίωση της νικηφόρας πορείας του συνδυασμού.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θέτει η δημοτική παράταξη στο πρόγραμμά της «Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλο τον Δήμο και φυσικά στη Νέα Αρτάκη, που είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχασμένο κομμάτι αυτού του Δήμου. Μπορεί και πρέπει μέσα στα επόμενα δυο χρόνια η παράκαμψη της Αρτάκης να έχει ολοκληρωθεί.

Γιατί η παράκαμψη της Αρτάκης θα ανακουφίσει και θα αλλάξει άρδην την κατάσταση σε αυτό εμπορικό κέντρο. Θα σταματήσει αυτό το χάος που βλέπουμε γύρω μας. Θα μας επιτρέψει σταδιακά να αναπλάσουμε το κέντρο της πόλης. Θα μας επιτρέψει να αναπλάσουμε όλη τη διαδρομή που συνδέει την Χαλκίδα με την Αρτάκη. Να αναπτύξουμε κατά μήκος αυτής της διαδρομής έναν εκτεταμένο ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο. Θα προχωρήσουμε τα έργα υποδομής. Αυτά που δε φαίνονται με μια πρώτη ματιά, αλλά είναι τα πιο σημαντικά.

Την εφαρμογή των σχεδίων πόλεως. Τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης, για να έχουμε καλή ποιότητα νερού. Θα προχωρήσουμε όμως και την ανάπλαση από το λιμάνι της Αρτάκης μέχρι το Ζέφυρο. Θα διαμορφώσουμε τουλάχιστον δυο μεγάλους χώρους πάρκινγκ, ιδίως για τους επισκέπτες μας. Θα φροντίσουμε για τις ξεχασμένες γειτονιές αυτής της πόλης, αλλά θα εργαστούμε, ώστε η Αρτάκη να αποκτήσει ένα μεγάλο πάρκο Άθλησης και Αναψυχής εκεί που υπάρχουν ακόμη ανοικτοί χώροι. Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε η Αρτάκη να είναι το στολίδι και όχι πίσω αυλή της Χαλκίδας».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έθιξε και την πρακτική της απερχόμενης δημοτικής αρχής κατά την προεκλογική περίοδο, που μέσα στην απελπισία της ήττας, ενδίδει σε κινήσεις τρομοκρατίας, προπαγάνδας και συκοφαντίας
«Στην αρχή επιχείρησαν να μας τρομοκρατήσουν. Δεν φοβηθήκαμε και στελεχώσαμε αυτό το πλήρες και άξιο ψηφοδέλτιο νίκης και απαλλαγής απέναντι σε ένα ψηφοδέλτιο πιέσεων και ανήθικων υποσχέσεων. Σε ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο μετράμε ένα πρωτοφανή αριθμό δημοτικών υπαλλήλων. Τώρα η απερχόμενη δήμαρχος αντιστρέφει την πραγματικότητα και μάλιστα εξέδωσε και δελτίο τύπου ψευδόμενη ότι εμείς τάχα απειλούμε δημοτικούς υπαλλήλους. Θέλει έτσι να μας παρασύρει σε ένα πιο πρόσφορο για αυτή πεδίο αντιπαράθεσης. Στο βούρκο του ψέματος και της λασπολογίας.

Εμείς όμως δεν θα της κάνουμε τη χάρη. Θα την αφήσουμε μόνη της να βουλιάζει στον βιότοπο που αυτή επέλεξε για να κινείται. Δεν έχει κανείς να φοβηθεί το παραμικρό από εμάς, εκτός από τους προμηθευτές του δήμου που είχαν το προνόμιο των απευθείας αναθέσεων. Εκτός από τους υπαλλήλους του Δήμου που κατέλαβαν τις θέσεις άξιων συναδέλφων τους, χωρίς να έχουν ούτε τα τυπικά προσόντα. Μόνο αυτοί έχουν κάθε λόγο να μας φοβούνται, γιατί εμείς θέλουμε ένα δήμο χωρίς προνόμια. Ένα δήμο δίκαιο που θα υπηρετεί και δεν θα εκμεταλλεύεται τους δημότες. Ένα δήμο που θα δουλεύει και θα είναι παραγωγικός στην υπηρεσία του δημότη».

Κλείνοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος έστειλε μήνυμα νίκης, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» στην Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης.

collage

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cover Image for Είμαστε με τους κατοίκους του Βατώντα και της Νέας Αρτάκης στον αγώνα τους να μην εγκατασταθεί δίπλα στα σπίτια τους η μονάδα διαχείρισης οργανικών αποβλήτων.

Είμαστε με τους κατοίκους του Βατώντα και της Νέας Αρτάκης στον αγώνα τους να μην εγκατασταθεί δίπλα στα σπίτια τους η μονάδα διαχείρισης οργανικών αποβλήτων.

Είμαστε με τους κατοίκους του Βατώντα και της Νέας Αρτάκης στον αγώνα τους να μην εγκατασταθεί δίπλα στα σπίτια τους η μονάδα διαχείρισης οργανικών...

Διαβάστε περισσότερα