Η Χαλκίδα έδειξε το νικητή της Κυριακής

Cover Image for Η Χαλκίδα έδειξε το νικητή της Κυριακής

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του συνδυασμού «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» στη Χαλκίδα έδειξε τον νικητή της Κυριακής.

Γιώργος Σπύρου «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκινητική παρουσία σας. Έφτασε η ώρα να τα δούμε και να τα κάνουμε όλα αλλιώς για τον Δήμο μας»

Πρωτοφανής και συγκινητική η παρουσία χιλιάδων πολιτών από όλο το Δήμο Χαλκιδέων στη χτεσινή κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», οι οποίοι με το παλμό και το πάθος τους έδειξαν το νικητή της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλασσε ο κόσμος στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Σπύρου, και στους 257 εθελοντές που αποτελούν τη δυνατή ομάδα του «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ».

«Εσείς μας οδηγείτε στο δρόμο που τον χάραξε η ανάγκη της μεγάλης αλλαγής στον όμορφο Δήμο μας. Εσείς είστε αυτοί που μας δίνετε τη δύναμη και τα φτερά. Μαζί θα προχωρήσουμε, με σχέδιο και φαντασία για ένα σύγχρονο, δημοκρατικό και Ευρωπαϊκό Δήμο. Είμαστε αληθινοί και είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα» τόνισε ο Γιώργος Σπύρου, απευθυνόμενος στους χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν στο «στρογγυλό» της παραλίας χτες το βράδυ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος, δεσμευόμενος πως θα μπουν σε τροχιά προετοιμασίας από την επόμενη μέρα των εκλογών, ώστε την 1η Ιανουαρίου 2024 με την ανάληψη των καθηκόντων ως νέα Δημοτική Αρχή, να υπάρχει ετοιμότητα υλοποίησης τους.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=2006753786360979

collage

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cover Image for Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκίδας: Η απόλυτη Εγκατάλειψη

Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκίδας: Η απόλυτη Εγκατάλειψη

Γνώριζες ότι ο Δήμος Χαλκιδέων έχει μια από τις καλύτερες πίστες μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα? Μάλλον όχι, γιατί η απερχόμενη Δημοτική Αρχή...

Διαβάστε περισσότερα
Cover Image for Αλυκές Κοπανά: Ένας υγροβιότοπος ενώνει τη Χαλκίδα με το Λευκαντί

Αλυκές Κοπανά: Ένας υγροβιότοπος ενώνει τη Χαλκίδα με το Λευκαντί

Πώς θα σου φαινόταν ένας πεζόδρομος/ποδηλατόδρομος που θα ένωνε παραλιακά τη Χαλκίδα με το Λευκαντί? Σκεφτόμαστε διαφορετικά, μπορούμε καλύτερα! Έλ...

Διαβάστε περισσότερα