Συμμετοχή του Γιώργου Σπύρου-επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” και αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων- στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Cover Image for Συμμετοχή του Γιώργου Σπύρου-επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” και αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων- στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδεών Γιώργος Σπύρου για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας:

”Στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ συμμετείχα διαδικτυακά.

📥Εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα κατά της επιχειρούμενης εγκατάστασης μονάδας διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων έξω από τη βιομηχανική περιοχή στο όριο των δήμων Τανάγρας και Χαλκιδέων.

❗️Επιμένουμε ότι πρέπει να γίνει διαχείριση των βιομηχανικών αποβλήτων της βιομηχανικής ζώνης Οινοφύτων/ Τανάγρας /Θηβών μέσα σε αυτή και για αυτή τη βιομηχανική περιοχή, αλλά όχι για το σύνολο της επικράτειας.

🔸Ενημερώσαμε το Δ.Σ. της ΠΕΔ για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του Δήμου Χαλκιδέων που θα επιδιώξουμε να συζητηθούν εκτενώς στο επόμενο Συμβούλιο.

🙏Τέλος είναι τιμητικός ο διορισμός μου από την ΠΕΔ ως μέλους της Περιφερειακής Επιτροπής Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας, θέση από την οποία δεσμεύομαι να συμβάλλω θετικά στην αειφόρο ανάπτυξη της Περιφέρειας της Στερεάς και των δήμων της Εύβοιας.”

Γεώργιος Σπύρου

Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων

collage

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cover Image for Απάντηση απο ΔΙΠΑ/ΥΠΕΝ στην αίτησή μας για γνωστοποίηση της ΜΠΕ που υποβλήθηκε από θυγατρική εταιρεία της «ΑΓΕΤ Ηρακλής»

Απάντηση απο ΔΙΠΑ/ΥΠΕΝ στην αίτησή μας για γνωστοποίηση της ΜΠΕ που υποβλήθηκε από θυγατρική εταιρεία της «ΑΓΕΤ Ηρακλής»

Στο πλαίσιο του αγώνα που κάνουμε, για να αποτρέψουμε την εγκατάσταση ιδιωτικής μονάδας επεξεργασίας και ταφής απορριμμάτων στο χώρο του πρώην εργο...

Διαβάστε περισσότερα
Cover Image for Εισήγηση Γιώργου Σπύρου στο ΔΣ της ΠΕΔ Στ.Ελλάδας – Ψήφισμα κατά της ΜΕΑ στο πρώην Τσιμεντάδικο (vid)

Εισήγηση Γιώργου Σπύρου στο ΔΣ της ΠΕΔ Στ.Ελλάδας – Ψήφισμα κατά της ΜΕΑ στο πρώην Τσιμεντάδικο (vid)

Ο Γιώργος Σπύρου εισηγήθηκε στο ΔΣ της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Στ Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε 26 Αυγούστου, σχέδιο ψηφίσματος κατά της σχεδιαζ...

Διαβάστε περισσότερα