Το Ληλάντιο έδειξε τη δύναμή του

Cover Image for Το Ληλάντιο έδειξε τη δύναμή του

Το Ληλάντιο έδειξε τη δύναμή του με τη μαζική παρουσία πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στο Βασιλικό και την παρουσίαση της ομάδας των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών Συμβούλων της παράταξης «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ».

Η θερμή υποδοχή του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου από τον κόσμο έδειξε προς κάθε κατεύθυνση πως οι απέλπιδες προσπάθειες της απερχόμενης δημάρχου με προσωπικές βρώμικες επιθέσεις και προπαγάνδα πέφτουν στο κενό και γυρνάνε μπούμερανγκ. Όπως επιστρέφει με καταστροφικό τρόπο και ο απελπισμένος εναγκαλισμός με τον Βασίλη Καθαροσπόρη, με τον οποίο αντάλλασσε μέχρι πρότινος κατηγορίες για διαπλοκή.

Ο Γιώργος Σπύρου κάλεσε τους δημότες να συμπορευτούν στον αγώνα της δημοτικής παράταξης «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», που σκοπό έχει την υπεράσπιση των ανθρώπινων αξιών απέναντι στο κράτος του ζόφου και της αντίληψης που θέλει να επιβληθεί και μαζί να επιβάλλει έναν νέο μεσαίωνα στο δήμο μας. «Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό όλων των συμπολιτών μας. Έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που συμπεριφέρεται σαν εχθρός που κάνει και θα κάνει τα πάντα μέχρι και την τελευταία στιγμή για να παραμείνει στην εξουσία, με τερατώδη ψέματα. Έναν πολιτικό νάνο που προσποιείται τον γίγαντα και γι’ αυτό και θα καταρρεύσει με πολύ μεγάλο θόρυβο».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε τις προτεραιότητες και δεσμεύσεις της παράταξής του για το Ληλάντιο.

«Το πρόγραμμά μας δεν χωρίζει το Ληλάντιο σε χωριά και κωμοπόλεις, αλλά το ενώνει σε τρεις και μία βασικές ενότητες που συνδέουν τα χωριά και τις κωμοπόλεις.

Η μία ενότητα είναι το Ληλάντιο ως πεδίο, ως πεδιάδα, η δεύτερη ενότητα είναι το Ληλάντιο ως παράκτιο μέτωπο, η τρίτη ενότητα είναι το Ληλάντιο ως ορεινός όγκος και η τέταρτη είναι το Ληλάντιο ως τόπος ιστορίας και πολιτισμού».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ποτάμι, στις καθυστερήσεις και την απουσία έργου ουσίας και αντιπλημμυρικής προστασίας.

Μετά την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι δημοτικής ενότητας Ληλάντιου της παράταξης «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», που τους ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας, τους ενώνει η θέληση αλλά και η δυναμική να τα αλλάξουν όλα.

collage

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cover Image for Είμαστε με τους κατοίκους του Βατώντα και της Νέας Αρτάκης στον αγώνα τους να μην εγκατασταθεί δίπλα στα σπίτια τους η μονάδα διαχείρισης οργανικών αποβλήτων.

Είμαστε με τους κατοίκους του Βατώντα και της Νέας Αρτάκης στον αγώνα τους να μην εγκατασταθεί δίπλα στα σπίτια τους η μονάδα διαχείρισης οργανικών αποβλήτων.

Είμαστε με τους κατοίκους του Βατώντα και της Νέας Αρτάκης στον αγώνα τους να μην εγκατασταθεί δίπλα στα σπίτια τους η μονάδα διαχείρισης οργανικών...

Διαβάστε περισσότερα