Προσφυγές της παράταξης “Άμεσα Νέο Ξεκίνημα” στο ΣτΕ για ακύρωση αποφάσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν σε επανάχρηση του τσιμεντάδικου ως εργοστασίου ταφής απορριμμάτων (pdf)

Cover Image for Προσφυγές της παράταξης “Άμεσα Νέο Ξεκίνημα” στο ΣτΕ για ακύρωση αποφάσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν σε επανάχρηση του τσιμεντάδικου ως εργοστασίου ταφής απορριμμάτων (pdf)

Η παράταξη “Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα” έχει καταθέσει ήδη προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση των αποφάσεων που χορηγούν το δικαίωμα στην εταιρεία GEOCYCLE, που ανήκει στον όμιλο της ΑΓΕΤ για δραστηριότητες σχετικά με υλικά κατεδαφίσεων, ογκώδη αντικείμενα και φυτομάζα.
Αυτές οι αδειοδοτήσεις ειναι πρόδρομες για την τελική άδεια για επανάχρηση του τσιμεντάδικου ως εργοστασίου επεξεργασίας και ταφής απορριμμάτων της Στερεάς Ελλάδας και μέρους της Αττικής.

Παρακάτω παραθέτουμε τις προσφυγές για πλήρη ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για τους λόγους, τις αιτιάσεις μας και γενικά για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε αναλυτικά τις προσφυγές στους παρακάτω συνδέσμους:

https://amesa-chalkida.gr/katathesi-aitisis-akirosis-ste-kata-ppd.pdf

https://amesa-chalkida.gr/aitisi-akirosis-ste-kata-ppd.pdf

collage

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cover Image for Κανονισμός λειτουργίας δημοτικής παράταξης “Άμεσα Νέο Ξεκίνημα”

Κανονισμός λειτουργίας δημοτικής παράταξης “Άμεσα Νέο Ξεκίνημα”

Άρθρο 1. Ποιοι είμαστε Η αυτοδιοικητική πρωτοβουλία δημοτών του Δήμου Χαλκιδέων με την επωνυμία «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» και η ιδρυτική αυτής διακ...

Διαβάστε περισσότερα
Cover Image for Εισήγηση του Προέδρου Επιτροπής Οικονομικών ΟΤΑ Γιώργου Σπύρου στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, 10.10.24 (vid)

Εισήγηση του Προέδρου Επιτροπής Οικονομικών ΟΤΑ Γιώργου Σπύρου στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, 10.10.24 (vid)

➡️ Προετοιμάζοντας το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που θα διεξαχθεί από 6 έως 10 Νοεμβρίου, είχα την ευθύνη υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπή...

Διαβάστε περισσότερα